Ako Si Sami Nainštalovať Alarm Na Motocykel

Obsah:

Ako Si Sami Nainštalovať Alarm Na Motocykel
Ako Si Sami Nainštalovať Alarm Na Motocykel

Video: Ako Si Sami Nainštalovať Alarm Na Motocykel

Video: Ako Si Sami Nainštalovať Alarm Na Motocykel
Video: Вскрытие Обзор Тест мини Сигнализации Mini Alarm 105dB + 2 remote control 2024, Septembra
Anonim

Moderné technológie na ochranu vozidiel pred krádežou sa dotkli aj motocyklov. Na bicykel je možné nainštalovať špeciálny bezpečnostný systém, ktorý upozorní majiteľa na vlámanie podľa princípu automobilu - siréna alebo cez obojsmerný komunikačný kanál.

Ako si sami nainštalovať alarm na motocykel
Ako si sami nainštalovať alarm na motocykel

Je to nevyhnutné

  • - alarm;
  • - bočné frézy;
  • - Sada skrutkovačov;
  • - izolačná páska.

Inštrukcie

Krok 1

Kúpte si alarm, ktorý je určený na montáž na motorové vozidlá. Medzi tieto modely patria: StarLine Moto V62 (V5, V7), Pandora DXL 4200, Spyball 6527 a ďalšie. Hlavným rozdielom medzi takýmito poplachmi je prítomnosť snímača úrovne naklonenia a posunutia. Nie je žiadnym tajomstvom, že pri krádeži sú motocykle jednoducho vrátené späť na iné miesto alebo zmenšené do automobilu. Ak na takomto bicykli dôjde k poplachu, pri zmene úrovne polohy zaznie siréna. A ak je nainštalovaný systém s obojsmernou komunikáciou, dostane majiteľ motocykla správu alebo hovor na svoj mobilný telefón s oznámením o spustení systému.

Krok 2

Nainštalujte výstražnú jednotku a sirénu. Pretože je samotná jednotka malá, môže byť ukrytá pod sedadlom alebo pod predným blatníkom. V každom prípade by malo ísť o čisté, suché miesto, ale ťažko rýchlo dosiahnuteľné. Je lepšie dať sirénu pod krídlo, tam je to lepšie počuť. Vyberte si samostatnú sirénu, ktorá bude fungovať, aj keď dôjde k vybitiu alebo odpojeniu batérie motocykla. Pripojte výstražné vodiče k štandardnému zväzku vodičov podľa priloženej schémy.

Krok 3

Nainštalujte ďalšie mechanické blokovania. Takéto zámky sa tiež vyrábajú špeciálne pre motorové vozidlá. Špeciálna spojka blokuje volant a je ťažké prevrátiť motocykel na iné miesto.

Odporúča: