Ako čistiť Nečistoty Z Poťahov Autosedačiek

Obsah:

Ako čistiť Nečistoty Z Poťahov Autosedačiek
Ako čistiť Nečistoty Z Poťahov Autosedačiek

Video: Ako čistiť Nečistoty Z Poťahov Autosedačiek

Video: Ako čistiť Nečistoty Z Poťahov Autosedačiek
Video: Strojná šička poťahov pre čalúnený nábytok. 2024, Júl
Anonim

Poťahy autosedačiek robia interiér efektívnejším a jedinečným. Okrem toho slúžia na ochranu sedadiel pred prachom a nečistotami. Bez ohľadu na to, ako opatrne svoje auto používate, skôr či neskôr príde čas na vyčistenie interiéru vrátane samotných krytov. Spôsob čistenia závisí od materiálu, z ktorého sú vyrobené.

Ako čistiť nečistoty z poťahov autosedačiek
Ako čistiť nečistoty z poťahov autosedačiek

Inštrukcie

Krok 1

Vezmite kefu alebo špeciálny vysávač do auta a pomocou nich odstráňte všetok prach z krytov. Ak chcete odstrániť prach, ktorý vnikol hlboko do ovčej kože alebo do kožušiny, niekoľkokrát ich vykefujte alebo povysávajte.

Krok 2

Pre ľahké znečistenie odstráňte poťahy sedadiel, položte ich na hladký vodorovný povrch, znečistené miesta posypte pripravenou zmesou škrobu a krupice. Počkajte asi hodinu a začnite drviť posypané miesta. Potom pomocou štetca očistite všetku zmes, ktorá za túto dobu dokázala absorbovať nečistoty a pot.

Krok 3

Na vážnejšie znečistenie si pripravte mydlový roztok alebo použite bežný šampón, najlepší je detský šampón. V tomto roztoku jemne ručne umyte kryty. Uistite sa, že teplota vody nepresahuje 30-35 stupňov. Neumývajte kryty v práčke, pretože bubon a filtre sa môžu upchať chuchvalcami a vlnou.

Krok 4

Použite špeciálny sprej na autosedačky. Môžete ich kúpiť v obchodoch za rozumné ceny. Okrem toho je na trhu mnoho ďalších špeciálnych čistiacich a čistiacich prostriedkov na interiér vozidla.

Krok 5

Po umytí utrite povrch kožených puzdier suchou handričkou a naneste malú vrstvu ochranného kondicionéra. Pomôže chrániť pokožku pred vysušením, spálením a popraskaním.

Odporúča: