CASCO Poistenie 50/50 - Poistné Podmienky

CASCO Poistenie 50/50 - Poistné Podmienky
CASCO Poistenie 50/50 - Poistné Podmienky

Video: CASCO Poistenie 50/50 - Poistné Podmienky

Video: CASCO Poistenie 50/50 - Poistné Podmienky
Video: CASCO SPEED AIRO / CASCO SPEEDSTER 2024, Jún
Anonim

KASCO 50/50 - platí sa prvá splátka, druhá až pri vzniku poistnej udalosti. Tento program je bežnou zmluvou s dobrou zľavou. Poskytnutie zľavy však nie je ľahké, takže musíte súhlasiť s mnohými podmienkami, ktoré platia v rámci tohto programu.

CASCO poistenie 50/50 - poistné podmienky
CASCO poistenie 50/50 - poistné podmienky

Mnoho veľkých poisťovacích spoločností ponúka svojim klientom možnosť využiť program dobrovoľného poistenia „CASCO 50/50“. Čo je to zaujímavý poistný produkt, aké sú jeho výhody a nevýhody v porovnaní s obvyklým CASCO?

V skutočnosti ide o bežnú poistnú zmluvu s použitím odpočítateľnej položky, ktorej sa mnoho motoristov bojí ako mor.

Nevýhody programu

Všetky nevýhody spočívajú v samotnej poistnej zmluve. Samozrejme, obvyklé plnohodnotné poistenie trupu by bolo iba ideálnou možnosťou, ale nie všetko je také jednoduché. Táto dohoda ustanovuje úplne individuálne poistné podmienky.

Zvážte podmienky tohto programu:

• Väčšina poisťovacích spoločností má obmedzenie na vodičov, ktorí budú mať dovolené viesť vozidlo. Vodiči musia mať najmenej 25 rokov a prax najmenej 5 rokov. Vodiči, ktorí nespĺňajú tieto podmienky, nemajú nárok na komplexný program poistenia trupu.

• Poistné plnenie sa vypláca iba v prípade úplnej straty vozidla alebo krádeže.

• V noci je obmedzené miesto uskladnenia.

• Platby sa uskutočňujú mínus odpisy.

Ukazuje sa, že v praxi má tento program početné obmedzenia, ktoré významne znižujú náklady na poistnú zmluvu. Pred uzavretím dohody si preto musíte pozorne prečítať pravidlá a všetky prílohy k politike a až potom prijať rozhodnutie.

Odporúča: