Renault Sandero Stepway: Mládežnícke Auto?

Obsah:

Renault Sandero Stepway: Mládežnícke Auto?
Renault Sandero Stepway: Mládežnícke Auto?

Video: Renault Sandero Stepway: Mládežnícke Auto?

Video: Renault Sandero Stepway: Mládežnícke Auto?
Video: Renault Sandero Stepway 2020 1.6 (102 л.с.) 2WD AT Drive - видеообзор 2024, Júl
Anonim

Renault Sandero Stepway je cross-country hatchback založený na štandardnom hatchbacku Stepway. Automobil sa dá nazvať dosť mladistvým autom s mnohými výhodami.

Renault Sandero Stepway
Renault Sandero Stepway

Móda crossoverov v poslednom čase naberá na obrátkach. Renault Sandero Stepway sa samozrejme tak nazvať nedá, ale na definíciu „cross-country hatchback“sa celkom hodí. A potom sa naskytne otázka - môžete zavolať auto pre mládež? Je ťažké okamžite odpovedať, takže musíte model lepšie spoznať.

Exteriér a interiér Renault Sandero Stepway

Čo sa týka vzhľadu, Renault Sandero Stepway ho má celkom mladistvý, štýlový a atraktívny. To sa do veľkej miery podarilo vďaka dekoratívnym polepom Stepway, terénnej súprave karosérie z nelakovaného plastu po celom obvode, chrómovanému obloženiu masky chladiča a 15-palcových diskov z ľahkej zliatiny. Samozrejme, hatchback sa nedá nazvať skutočným dobyvateľom terénu, ale zvýšená svetlá výška ho inšpiruje pri niektorých výrobách „terénneho vozidla“. Aj keď nejde o plnohodnotný crossover, ale o terénny hatchback, mladí ľudia stále milujú také autá.

Salon Renault Sandero Stepway nemožno nazvať moderným, hoci je ergonomický a dobre zostavený. Ovládacie prvky, s výnimkou tlačidiel elektrického ovládania okien, sú umiestnené na ich miestach, čo umožňuje ich pohodlné používanie. Priestranný interiér a batožinový priestor sa budú hodiť na výlety do prírody alebo na nákupy, ktoré často praktizuje moderná mládež.

technické údaje

Čo je potrebné, aby auto zapadalo pod pojem „mládež“? Máte pravdu - dostatočne silné motory. Renault Sandero Stepway nesvieti nadmerným výkonovým potenciálom, sú však preň ponúkané dva 1,6-litrové motory s výkonom 84 alebo 103 koní. Kombinujú sa s 5-stupňovou „mechanikou“alebo 4-pásmovým „automatom“a pohonom predných kolies.

Automobil nie je obdarený dynamikou superauta, ale akceleruje celkom dobre: bez ohľadu na motor získa Sandero Stepway prvú „stovku“za 12,4 sekundy a s maximálnym výkonom 163 koní zrýchli na maximálnych 163 km / h. jednotka a do 171 km / h s jednotkou s výkonom 103 koní.

Možnosti a ceny

Primeraná cena a dobrá výbava sú rovnako dôležité parametre, ktoré by malo mať mládežnícke auto. Renault Sandero Stepway s motorom s výkonom 84 koní bude stáť od 510 000 rubľov a 103 „koní“- z 566 000 rubľov. Súčasťou štandardnej výbavy je ABS, dvojité predné airbagy, klimatizácia, hmlové svetlá, kožený volant, vyhrievané predné sedadlá a 15-palcové disky z ľahkej zliatiny.

Je teda Renault Sandero Stepway mladým autom? Odpoveď je zrejmá - áno! Možno to nie je také mladistvé ako napríklad drahšie vozidlo Opel Astra GTC, ale stále sa k tejto definícii úplne hodí.

Odporúča: