Ako Nainštalovať Reproduktory Do Priečinka „Prior“

Obsah:

Ako Nainštalovať Reproduktory Do Priečinka „Prior“
Ako Nainštalovať Reproduktory Do Priečinka „Prior“

Video: Ako Nainštalovať Reproduktory Do Priečinka „Prior“

Video: Ako Nainštalovať Reproduktory Do Priečinka „Prior“
Video: Jak namontovat reproduktory do auta ? - 2din.cz 2024, Jún
Anonim

V novej Lade Priora sú štandardné reproduktory poskytované iba v maximálnej konfigurácii. Ale také autá nie sú medzi kupujúcimi veľmi žiadané kvôli zvýšeným nákladom. Vo všetkých ostatných prípadoch si hudbu do auta budete musieť nainštalovať sami.

Ako nainštalovať reproduktory do Windows 7
Ako nainštalovať reproduktory do Windows 7

Nevyhnutné

  • Skrutkovač;
  • - samorezné skrutky;
  • - izolačná páska;
  • - elektrická skladačka.

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete reproduktory nainštalovať na bežné miesta vo dverách, odstráňte obloženie. Odstráňte penové zátky z pripraveného výklenku, ktoré sú nainštalované na zníženie hluku počas jazdy.

Krok 2

Vo dverách je obyčajný automobilový zväzok. Odpojte od neho dva vodiče so svorkami - veľkými a malými. Tieto vodiče idú priamo do rádia. Pripojte vodiče so svorkami k reproduktoru. Pre tieto terminály má špeciálnu zásuvku.

Krok 3

Vložte reproduktor do pripraveného výklenku a zaistite ho pomocou samorezných skrutiek. Namontujte obloženie dverí a pripevnite ich k viečkam. Rovnakým spôsobom pripojte reproduktor na ostatných dverách.

Krok 4

Namontujte zadné reproduktory. V kombíkoch alebo hatchbackoch je bežné miesto pre reproduktory s polomerom 13 cm.

Krok 5

Vyberte sieť reproduktorov z plastovej konzoly v kufri. Sklopte látkové obloženie stĺpikov C. Vo vnútri sú káblové zväzky. Od zväzku na pravom stĺpe odpojte dva vodiče s veľkými a malými svorkami a pripojte k pravému reproduktoru. Od káblového zväzku nadol k ľavému stĺpu pripojte vodiče k ľavému reproduktoru. Schéma zapojenia je rovnaká ako pri inštalácii predných reproduktorov

Krok 6

Vložte reproduktory do výklenku a zaistite ich pomocou samorezných skrutiek. Zhora nainštalujte sieťku.

Krok 7

V sedane nie sú bežné sedadlá pre zadné reproduktory. Preto môžete umiestniť reproduktory s rôznymi polomermi: 13 cm, 16 cm, 18 cm alebo 6 x 9 („oválne“).

Krok 8

Vyberte zadnú policovú policu. Označte na ňom miesto pre reproduktory. Elektrickou priamočiarou pílou vyrežte otvory pozdĺž vyznačených čiar.

Krok 9

Štandardné káblové zväzky nájdete pod ozdobou stĺpika C. Od zväzku na pravom stĺpe odpojte dva vodiče s veľkými a malými svorkami a pripojte k pravému reproduktoru. Od káblového zväzku nadol k ľavému stĺpu pripojte vodiče k ľavému reproduktoru.

Krok 10

Nainštalujte reproduktory do pripravených výklenkov a zaistite ich pomocou samorezných skrutiek.

Odporúča: