Ako Sa Zmestí Sedadlo

Obsah:

Ako Sa Zmestí Sedadlo
Ako Sa Zmestí Sedadlo

Video: Ako Sa Zmestí Sedadlo

Video: Ako Sa Zmestí Sedadlo
Video: DAF: 16 DAF CF Euro 6 Sedadlo (Euro 6 / 2013 -2016) 2024, Septembra
Anonim

Majitelia automobilov niekedy premýšľajú o zmene interiéru kabíny svojho železného koňa. Zvyčajne sa začína čalúnením sedadiel. Namontovanie autosedačky je pomerne namáhavý a zložitý proces, ktorý si vyžaduje čiastočnú alebo úplnú demontáž automobilu.

Ako sa zmestí sedadlo
Ako sa zmestí sedadlo

Nevyhnutné

  • - automobil;
  • - náradie;
  • - nožnice;
  • - fén;
  • - železo;
  • - nový obal;
  • - Penová guma;
  • - lepidlo v spreji.

Inštrukcie

Krok 1

Demontujte sedadlá z vozidla. Majte na pamäti, že na prácu potrebujete veľa voľného miesta. Opatrne odstráňte poťahy sedadiel. Bude to vyžadovať veľa úsilia, pretože starý materiál môže pevne sedieť. Všetko samozrejme závisí od látky a jej kvality.

Krok 2

Otvorte kryt na časti, ktoré je potrebné preniesť na nový materiál. Niektoré konkrétne detaily je potrebné spevniť penovou gumou s textilnou podložkou. Tieto miesta budú viditeľné, pretože po nich budú stopy po továrenskej výstuži. Na upevnenie je vhodné použiť sprejové lepidlo. Po nalepení musia byť hotové diely prišité penovou gumou. Najdôležitejšou vecou v tomto procese je presnosť. Časti musia byť spojené presne tak, aby sa okraje od seba nepohli.

Krok 3

Teraz lepte manžety na švy, sú umiestnené na morskej strane krytu. Manžety zošite dokončovacím stehom. Ak potrebujete orezať okraje, urobte to bežnými nožnicami.

Krok 4

Otočte hotový kryt na prednú stranu a potom ho narovnajte. Potom produkt pretiahnite cez rám sedadla. Aby ste to dosiahli, musíte rozložiť kryt na samotnej stoličke. Zatlačte materiál na rám a preveďte ho cez otvor v sedáku.

Krok 5

Zahrejte poťahy sušičom vlasov. To sa deje s cieľom čo najrýchlejšie ich vysušiť. Vďaka tomu sa koža pretiahne cez sedadlo. Všetky ostatné časti nechajte úplne vyschnúť. Ak potom naparíte kožené puzdro žehličkou, materiál bude dokonale hladký.

Krok 6

Zostavte sedadlo. Môže sa inštalovať iba do úplne zmontovaného automobilu. V žiadnom prípade by nemalo dôjsť k nesprávnym výpočtom. Potom je vhodné interiér vyčistiť, pretože až po ňom bude viditeľný konečný výsledok náročnej práce.

Odporúča: